PROTOKOLL MED RESULTAT
  • 1780
  • 0

PROTOKOLL MED RESULTAT

På en Bilkontroll går vi igenom samma kontrollpunkter som på den vanliga besiktningen. Skillnaden är att vi inte rapporterar till Transportstyrelsen efteråt, resultatet fungerar enbart som stöd och råd till dig som är bilägare. Gäller personbil med max totalvikt 3 500 kg. Vikten kan dock variera mellan fordonets storlek.

Bilkontrollen tar cirka 20 minuter. Följ gärna med din besiktningstekniker för att se vad vi kontrollerar och få smarta tips och goda råd om din bil. Våra besiktningstekniker har massor med kunskap som de gärna delar med sig av. Passa på när du ändå är här!

Du behöver inte boka tid för att göra en Bilkontroll för personbil. Priset är detsamma oavsett om du bokar i förväg eller utnyttjar en drop-intid. Vi erbjuder även Bilkontroll för fler fordonsslag – både tunga och lätta. Kontakta oss på +46 (40) 430 430 för mer information.

BILKONTROLL

På en Bilkontroll går vi igenom samma kontrollpunkter som på den vanliga besiktningen. Skillnaden är att vi inte rapporterar till Transportstyrelsen efteråt, resultatet fungerar enbart som stöd och råd till dig som är bilägare.

BESIKTNINGSTEKNIKER

Bilkontrollen tar cirka 20 minuter. Följ gärna med din besiktningstekniker för att se vad vi kontrollerar och få smarta tips och goda råd om din bil. Våra besiktningstekniker har massor med kunskap som de gärna delar med sig av. Passa på när du ändå är här! Gäller personbil med max totalvikt 3 500 kg. Vikten kan dock variera mellan olika stationer.

KOMMENTARA INLÄGG

Din kommentar kommer att publiceras inom 24 timmar.

ONLINE TIDSBOKNING

Boka din service online och få 100 kr rabatt

TILL TIDSBOKNING
SENASTE NYHETER
MEST UPPMÄRKSAMMAT
TEXT WIDGET

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida vehicula dolor

Copyright © 2017 IdeasOnLine Themes | Powered from Malmo in Sweden